top of page
  • Writer's pictureSOM CPS

PREGUNTES PLE 17/06/2020


Aquí us deixem els precs i preguntes amb les respostes que ens han donat des de govern:


Hem demanat al govern que demani a l'empresa que té concedida la col·locació i retirada d'endullemat de Nadal als carrers de la Vila, que faci una millor programació sobretot de la retirada, ja que ens trobem a mig mes de Juny i a l'avinguda Platja d'Aro entre l'antic magic park i la rotonda de l'ànec, a Platja d'Aro, així com a la plaça Lluís Companys, de Castell d'Aro, encara hi ha llums de Nadal.

Sobretot ara que el pròxim any es redactarà una nova aplica per al servei d'enllumenat de la població.

La resposta del sr. Alcalde és que passaran nota a l'empresa i que es disculpen perque segurament el retard ve donat que l'enllumenat de nadal s'utilitza per Carnaval i amb l'estat d'alarma no els deu haver donat temps de treure.


El primer prec, fa referència a l’accés a l’aigua a les platges, sobretot el que fa a la platja gran. Varis veïns ens han demanat que us traslladem si seria possible la instal·lació d’algunes baranes a la platja gram com les que hi ha d’accés a la platja de Sant Feliu de Guíxols per tal de facilitar l’entrada i la sortida a la gent gran o a les persones amb mobilitat reduïda.

La resposta del sr Alcalde és que tècnicament per la tipologia de la platja jo es poden instal·lar les baranes que hem demanat.

El següent prec, fa referència a l’asfaltat que acaben de realitzar fa uns dies a l’avinguda s’agaró. Tant els veïns com nosaltres no entenem que s’hagi reparat un asfalt que, tal com ha informat el sr alcalde als veïns afectats, al setembre de 2021, aquesta avinguda s’aixecarà per realitzar les noves instal·lacions. Quan entenem que hi ha altres carrers al municipi que potser s’haguessin pogut aprofitar per reparar.

A més a més, al cap d’uns dies de realitzar la reparació de l’asfalt, s’han realitzat unes rases per tal d’instal·lar la pilona d’accés a l’avinguda. Entenem que és necessària per al nou estat en que es trobarà el municipi aquest estiu. Però demanaríem una mica més de coordinació dins el mateix departament per tal que aquestes coses no passin, ja que ni els veïns ni nosaltres mateixos entenem aquesta descoordinació.

A part de l’avinguda s’agaró, també ha passat a l’avinguda fanals amb narcís monturiol, on s’ha realitzat la reparació de l’asfalt i al cap de pocs dies, s’ha aixecat per tal de passar una canalització de telefònica.

Això fa que es doni una mala imatge del municipi i una mala gestió dins de l’administració.

Ens comenta la regidora d'urbanisme que no hi ha una descoordinació en el departament. Que l'asfaltat de l'avinguda s'agaró és necessaria per quan hi passegin les persones i pel que fa a l'avinguda fanals i les canalitzacions de telefònica, els agradaria que aquesta els notifiqués quan fan les obres per tal de poder coordinar millor els treballs.

I l’últim prec fa referència al malestar que tenen els veïns del carrer josep pla de Platja d’Aro. Ja han realitzat varies queixes per venta de drogues, alcohol i prostitució en el carrer. Voldríem demanar que s’intensifiquin els controls en aquesta zona. I que un equip de mediadors pugui interferir entre els veïns i els okupes que hi ha al carrer.

El sr. Alcalde ens comenta que estan al cas de les circumstàncies. Que deixaran a l'autoritat competent, la policia, que segueixi amb la feina que estan realitzant a la zona.

24 views0 comments

Recent Posts

See All

Torna a pujar la taxa d'escombraries.

Primer no volem deixar d'explicar, que mai una taxa, és recaptatòria o sigui que el preu del servei sempre ha d'ésser igual o superior al recaptat a la taxa. També, trobem evident la millora del serve

bottom of page