top of page
rodonasom.png

SOM un equip transparent

transparencia_edited_edited.png

SOM és un Partit Polític Municipalista, Mixte i Transversal on caben totes les sensibilitats i que vol donar resposta a les inquietuds de la gent del nostre municipi.

Ens presentem con un Grup Alternatiu i Emprenedor que vol portar una onada de renovació al model turístic i empresarial de Platja d’Aro, conservar els encants medievals de Castell d’Aro i apostar per integrar l’encant natural de S’Agaró al actual projecte comercial i de restauració.

 

Des de SOM  volem impulsar un model econòmic que afavoreixi un creixement sostingut i dissenyar accions que contribueixin a la cohesió social i a la responsabilitat mediambiental:

    - Crear un entorn permanentment transparent pel nostre sistema polític municipal.

    - Acostar tots els àmbits de l’Ajuntament als veïns i fomentar els processos participatius.

    - Reduir la distància que actualment existeix entre el jovent i l’Ajuntament.

    - Desestacionalitzar el turisme obrint noves formes d’aquest (turisme esportiu, cultural, etc.).

Volem crear un municipi equilibrat a nivell de turisme-oci-cultura.

Creiem que la transparència en tots els àmbits però, sobretot, en els processos de contractació, de personal i d’obres i servies.

Volem un ajuntament proper, en el qual tothom que tingui qualsevol problema o dubte el pugui resoldre fàcil i ràpidament.

OBJECTIUS:

Els nostres objectius són:

Impulsar un model econòmic basat en el bé comú de les persones i la cura de l’entorn.

Desenvolupar projectes socials, educatius i comunitaris per un poble multicultural posant al ciutadà al centre de les decisions polítiques del seu municipi.

Fomentar l’emprenedoria empresarial donant suport a  les empreses que vulguin tirar endavant una iniciativa amb llibertat i autonomia. Construir una cultura emprenedora orientada al benestar social ja que això significa crear riquesa pel nostre municipi. Potenciar mecanismes de cohesió entre el sector públic i privat per tal que les empreses adaptin les seves estratègies de negoci a les oportunitats i limitacions de l’entorn.

Donar resposta a la manca de cohesió i comunicació dins de l’Ajuntament, des del Treball en xarxa i la Cooperació entre els organismes. Promoure una veritable Administració oberta al ciutadà. És a dir, apostar per un Ajuntament proper al ciutadà que promogui la seva participació de manera que aquest sigui partícip de les decisions que marcaran el seu futur.

METODOLOGIA:

Estem treballant  per impulsar les Bases que ens permetin assolir el model de lideratge que desitgem. Per aconseguir-ho, s’ha de començar per crear escenaris d’igualtat que afavoreixin la construcció d’un Sistema Polític Meritocràtic on es promogui la Igualtat d’Oportunitats entre les persones, independentment del seu origen o de la seva ideologia política.

Des de SOM apostem per un Model Polític que impliqui estar en continua renovació i actualització.

És per aquest motiu que el projecte impulsarà la Rotació cada 8 anys dels membres del Partit en cas d’arribar a governar a l’Ajuntament.

Perquè aquesta rotació sigui sostenible, oferirem les eines i la metodologia adequada perquè les persones que treballen per la Organització, siguin capaces de donar continuïtat al treball engendrat, impulsar noves iniciatives i consolidar els resultats a llarg termini.

EQUIP SOM CASTELL·PLATJA D'ARO·S'AGARÓ         

#SOMCPS

#SOMCASTELLDARO

#SOMPLATJADARO

#SOMSAGARO

#SOMMUNICIPALISTES

#SOMFUTUR

#SOMALTERNATIVA

#SOM

#SOMVALLDARO

#SOMGOVERN

#SOMSOLUCIO

#SOMDIFERENTS

bottom of page