top of page
  • Writer's pictureSOM CPS

SOM du a Cultura el Centre Cívic de Castell d’AroUn cop vistes les obres que s'estan realitzant al nou Centre Cívic de Castell d'Aro, i vist l'expedient administratiu a l'Ajuntament, hem pogut detectar que les instal·lacions que s'estan col·locant a la coberta de l'edificació principal no concorda amb l'informe que s'aporta de Cultura on es demana explícitament que les instal·lacions no han d'anar a la coberta: "que les cobertes quedin lliures d'instal·lacions i maquinària" per minimitzar l'impacte de l'edifici en l'entorn del perímetre de protecció del bé cultural d'interès nacional (BCIN) del nucli antic del poble". Per tant, entenem que és un greuge el que s'està portant a terme amb les obres del centre.

Amb reunió prèvia amb l'arquitecte de l'Ajuntament i el mateix Alcalde, s'excusen que les obres s'estan portant a terme segons projecte i que es posarà un element tipus tanca que integri la zona de les instal·lacions per tal d'integrar-les amb l'entorn. El que creiem que no correspon amb el que exigeix cultura en el seu informe. Entenem que si un veí del nucli antic cultura li exigeix que modifiqui alguna part del seu edifici, aquest ho ha de fer sinó no li donen la llicència. És per això, que l'Administració també hauria de donar exemple en aquest sentit.

Al Novembre tenim concertada la reunió amb la Generalitat. En funció del que ens comentin, no es descarta portar la queixa a la justícia via un contenciós administratiu.*Informe de Cultura de Girona - Generalitat de Catalunya.


Us deixem el link de la nota de premsa del Punt Diari:

https://www.elpuntavui.cat/territori/article/6-urbanisme/1683963-som-du-a-cultura-el-centre-civic-de-castell-d-aro.html17 views0 comments

Recent Posts

See All

Torna a pujar la taxa d'escombraries.

Primer no volem deixar d'explicar, que mai una taxa, és recaptatòria o sigui que el preu del servei sempre ha d'ésser igual o superior al recaptat a la taxa. També, trobem evident la millora del serve

bottom of page