top of page
  • Writer's pictureSOM CPS

PRESENTACIÓ DE SOM CASTELL-PLATJA D'ARO I S'AGARÓ


El passat 07 de setembre de 2018 vàrem presentar el nou partit municipalista: SOM, que es presentarà a les properes eleccions municipals el 26 de maig de 2019.


Un nou partit que es va crear l’any passat de la mà de diferents persones joves de la població i que vol esdevenir l’autèntica alternativa al actual Govern de Castell, Platja d’Aro i S’Agaró.


SOM és un Partit polític jove i transversal on caben to

tes les sensibilitats i que vol donar resposta a les inquietuds dels habitants del nostre municipi.


El nostre, és un espai obert i plural per tal de representar a tota la ciutadania del nostre poble independentment del seu origen o la seva ideologia política.


Ens presentem com un Grup independent i emprenedor que vol portar una onada de renovació al model turístic i empresarial de Platja d’Aro, conservar els encants medievals de Castell d’Aro i apostar per integrar l’encant natural de S’Agaró a l’actual projecte comercial i de restauració.


És per això que seguirem buscant i cercant les millors propostes per tenir nuclis punters.


La diversificació, l’equilibri i la modernització han de ser els eixos prioritaris que ens permetin recuperar el Lideratge perdut.


El nostre projecte, jove i engrescador treballa per la renovació del model polític actual, en un espai de reflexió i debat on tenen cabuda totes les inquietuds ja que tots treballem al voltant d’un projecte comú: El futur de la nostre Vall.

9 views0 comments

Recent Posts

See All

Torna a pujar la taxa d'escombraries.

Primer no volem deixar d'explicar, que mai una taxa, és recaptatòria o sigui que el preu del servei sempre ha d'ésser igual o superior al recaptat a la taxa. També, trobem evident la millora del serve

Comentários


bottom of page