• SOM CPS

PRESENTACIÓ CAP DE LLISTA

El passat 19 d’Octubre de 2018 vàrem presentar el nostre candidat a la alcaldia a les properes eleccions municipals del nostre municipi; Adrià Tauler i Bona.


Adrià, empresari i excap comarcal de la JNC, obrirà la candidatura de SOM i aspira a ser l’alternativa al actual Govern de CIU i el PSC.Va ser un acte presentat per Laura Conde Díez i Sònia Sànchez Ruart a la Masia Bas, on hi van assistir un centenar de persones.


Es va parlar dels valors del Partit, plural i alternatiu, i es van donar algunes pinzellades de l’enfocament que es té, que comença per aportar la necessària renovació d’un Ajuntament acomodat i estancat des de fa molts anys.


L’Adrià va remarcar que la credibilitat i, per tant, la confiança és un dels pilars fonamentals de SOM, un Partit que ha nascut per tal de poder oferir als ciutadans de Castell- Platja D’Aro i S’Agaró una alternativa real i millorar totes les mancances que té el nostre municipi.

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Preguntes Ple 21/04/2021

Bona tarda a tothom, avui portem un parell de precs i preguntes, que ens han fet arribar la ciutadania, que serien els següents, 1- El primer prec fa referència a una associació empordanesa, que s'ano