top of page
  • Writer's pictureSOM CPS

PRESENTACIÓ CAP DE LLISTA

El passat 19 d’Octubre de 2018 vàrem presentar el nostre candidat a la alcaldia a les properes eleccions municipals del nostre municipi; Adrià Tauler i Bona.


Adrià, empresari i excap comarcal de la JNC, obrirà la candidatura de SOM i aspira a ser l’alternativa al actual Govern de CIU i el PSC.Va ser un acte presentat per Laura Conde Díez i Sònia Sànchez Ruart a la Masia Bas, on hi van assistir un centenar de persones.


Es va parlar dels valors del Partit, plural i alternatiu, i es van donar algunes pinzellades de l’enfocament que es té, que comença per aportar la necessària renovació d’un Ajuntament acomodat i estancat des de fa molts anys.


L’Adrià va remarcar que la credibilitat i, per tant, la confiança és un dels pilars fonamentals de SOM, un Partit que ha nascut per tal de poder oferir als ciutadans de Castell- Platja D’Aro i S’Agaró una alternativa real i millorar totes les mancances que té el nostre municipi.

5 views0 comments

Recent Posts

See All

Torna a pujar la taxa d'escombraries.

Primer no volem deixar d'explicar, que mai una taxa, és recaptatòria o sigui que el preu del servei sempre ha d'ésser igual o superior al recaptat a la taxa. També, trobem evident la millora del serve

コメント


bottom of page