top of page
  • Writer's pictureSOM CPS

Ple Ordinari 27/05/2020
Preguntes que ha proposat el grup SOM Castell-Platja d'Aro i S'Agaró:


Se’ns ha demanat si la zona de vorera amb el pas de vianants a l’avinguda castell d’aro, a l’alçada de correus, direcció l’església, es podria fer el tram més adaptat per a minusvàlids, ja que un dels veïns va amb cadira de rodes a la plaça d'aparcament de minusvàlids que hi ha davant de correos, al passar per la vorera direcció el pas de vianants, aquesta es troba en mal estat. -> la reparació de la vorera per a fer-la accessible es troba dins el pla de reparació de les voreres, per lo que en breu es començaran els treballs de millora, encara que no es té una data concreta de quan es realitzaran els treballs a la zona.

Seguint amb els veïns de la Dalmau, hi ha una queixa reiterada referent al solar situat al carrer llemana 2, ja que els titulars de la finca no realitzen la seva neteja i actualment el veí, no pot obrir les finestres de casa seva, ja sigui per les herbes del solar que estan massa altes, com per la presencia de les rates. Agrairíem que es porti a terme les gestions corresponents, ja sigui en l'àmbit de neteja com de control de les plagues. -> Donaran notificació a la propietat per a que realitzi en la major brevetat possible la neteja de la parcel·la.

Per finalitzar, els veïns del carrer passeig castell i mar de Castell d’Aro, van realitzar una queixa del mal funcionament de l’enllumenat públic del carrer. L’empresa Enllumenats CostaBrava va anar a realitzar la reparació. Aquesta reparació es va fer passant un cable des de la caixa de connexions de cada farola a la lluminària, passant aquest cablejat per l’exterior del poste. Seria possible realitzar les reparacions de les faroles d’alguna altre manera que no sigui mitjançant connexions a peu de carrer manipulables per tothom i generant un perill per les persones que passegen per les voreres? -> Passaran nota a Enllumenats CostaBrava a veure com s'ha realitzat la reparació de les llumenaries a veure si es pot realitzar d'una altre manera més factible i menys perillosa.

12 views0 comments

Recent Posts

See All

Torna a pujar la taxa d'escombraries.

Primer no volem deixar d'explicar, que mai una taxa, és recaptatòria o sigui que el preu del servei sempre ha d'ésser igual o superior al recaptat a la taxa. També, trobem evident la millora del serve

Comentários


bottom of page