top of page
  • Writer's pictureSOM CPS

Ple Ajuntament 19/02/2020Precs i preguntes.

-Observant els registres d’entrada ens hem adonat que hi ha un augment setmanal de persones tipus okupes que sol·liciten ser empadronades en el nostre municipi.

La nostra pregunta és si teniu constància d’aquest augment, si sabeu el motiu i si podria ser fruit d’un efecte “crida” que porti a tota aquesta gent a venir al nostre municipi.


-Després, referent a les places P0 de la llar d’infants, alguns veïns ens han comentat que s’han quedat sense places. És per això que voldríem saber si és correcte que només hi hagi 8 places per a tot el municipi, havent tingut una natalitat en el 2019 de 67 nadons. I si es podrien augmentar aquestes places per al pròxim curs.


-Segons registre d’entrada, un veí de la zona del carrer pujada can manel es queixa de l’estat de l’asfalt sobretot després del temporal i demana si es podria reparar aquest.

La nostra pregunta és si teniu alguna previsió per a la seva reparació.

8 views0 comments

Recent Posts

See All

Torna a pujar la taxa d'escombraries.

Primer no volem deixar d'explicar, que mai una taxa, és recaptatòria o sigui que el preu del servei sempre ha d'ésser igual o superior al recaptat a la taxa. També, trobem evident la millora del serve

Comments


bottom of page