• SOM CPS

Ple Ajuntament 19/02/2020Precs i preguntes.

-Observant els registres d’entrada ens hem adonat que hi ha un augment setmanal de persones tipus okupes que sol·liciten ser empadronades en el nostre municipi.

La nostra pregunta és si teniu constància d’aquest augment, si sabeu el motiu i si podria ser fruit d’un efecte “crida” que porti a tota aquesta gent a venir al nostre municipi.


-Després, referent a les places P0 de la llar d’infants, alguns veïns ens han comentat que s’han quedat sense places. És per això que voldríem saber si és correcte que només hi hagi 8 places per a tot el municipi, havent tingut una natalitat en el 2019 de 67 nadons. I si es podrien augmentar aquestes places per al pròxim curs.


-Segons registre d’entrada, un veí de la zona del carrer pujada can manel es queixa de l’estat de l’asfalt sobretot després del temporal i demana si es podria reparar aquest.

La nostra pregunta és si teniu alguna previsió per a la seva reparació.

3 views0 comments

Recent Posts

See All

Preguntes Ple 21/04/2021

Bona tarda a tothom, avui portem un parell de precs i preguntes, que ens han fet arribar la ciutadania, que serien els següents, 1- El primer prec fa referència a una associació empordanesa, que s'ano