top of page
  • Writer's pictureSOM CPS

El SI crític de SOM a la moció presentada al PLE de Castell-Platja d'Aro per JUNTS i ERC.

*Foto de Ràdio Plajta d'Aro

SOM és un partit profundament democràtic, on la llibertat d'expressió i la comprensió sobre el que pensi altri, sigui militant o ciutadà, és norma bàsica.

Per això no entenem com hem arribat a la situació actual, on cap dels actors polítics ni d'un bàndol ni de l'altre volen fer un pas enrere per por a perdre un grapat de vots. El que és incontestable, és que les condemnes als polítics responsables de l'organització de l'1-O són revengistes, i que als actors socials, "els Jordis" que no tenien ni una responsabilitat política ni executiva sonen a advertències del que et pot passar si no penses com el govern.


Si llegim la moció i els acords que es proposen, podem veure que hi ha pocs punts en els quals no es tracten temes estrictament d'independència o no. Parla dels drets dels ciutadans escrits a la carta magna dels drets humans, que tots hauríem de subscriure. Aquesta sentència representa una regressió dels drets i llibertats de la ciutadania i amb això estem totalment d'acord.


Ara bé, no podem aprofitar el que és una mala actuació del sistema central, per fer campanya gratuïta pel 10-N. Aquesta moció, hi havia punts, que sonaven massa a un costat del qual tampoc compartim els seus objectius. És per això que no vam donar un suport ple a aquesta moció.


També, ens va sorprendre la posició de l'equip de govern, que poden aprofitar demostrar que en la pluralitat (amb vots a favor abstenció i en contra) es pot treballar sense problemes com demostra SOM cada dia, van desaprofitar aquesta oportunitat pressionant al regidor de la Vall d'Aro en Comú, convertint-lo en l'únic regidor d'aquest partit a Catalunya que ha votat en contra de la moció.


La decisió adoptada i que representava el MÀXIM de votants de SOM va ser 1 vot a favor de la moció facilitant que aquesta tirés endavant, i 1 vot d'abstenció al ser una moció massa bolcada cap a un costat de la balança i no condemnar la violència.


4 views0 comments

Recent Posts

See All

Torna a pujar la taxa d'escombraries.

Primer no volem deixar d'explicar, que mai una taxa, és recaptatòria o sigui que el preu del servei sempre ha d'ésser igual o superior al recaptat a la taxa. També, trobem evident la millora del serve

Komentar


bottom of page