top of page
  • Writer's pictureSOM CPS

Diada 11/09/2020

SOM Castell- Platja d'Aro -S'Agaró commemorem la Diada Nacional de Catalunya d'enguany manifestant, abans que res, el dol per cada una de les vides que s'han perdut a causa de la COVID-19 i la voluntat de fer costat a les seves famílies i a les persones que les troben a faltar.

Vivim una situació excepcional a Catalunya i arreu. La crisi sanitària ha esdevingut una crisi econòmica i social que ha posat a prova la capacitat de les institucions per donar resposta a les necessitats de la ciutadania.

Quant a les competències municipals i a les polítiques de proximitat, cal que es puguin adequar a cada context i permetin un alt grau de participació ciutadana.

La societat catalana té un deure de gratitud amb les persones que han sostingut, sostenen i sostindran encara l'atenció sanitària, les cures i els treballs essencials.

Cal desenvolupar amb rapidesa tots els punts de l'Acord municipal de bases per a la reactivació econòmica amb protecció social que vam pactar els grups municipals. El manteniment i la seguretat de les petites i mitjanes empreses que donen vida i feina al municipi ha de ser la prioritat de l'acord.

Bona diada a tothom!

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Torna a pujar la taxa d'escombraries.

Primer no volem deixar d'explicar, que mai una taxa, és recaptatòria o sigui que el preu del servei sempre ha d'ésser igual o superior al recaptat a la taxa. També, trobem evident la millora del serve

bottom of page