• SOM CPS

CONFERÈNCIA MANUEL DE GRACIA

El passat 25 de gener de 2019 vàrem donar el tret de sortida al cicle de conferències, dirigides a tots als ciutadans del nostre poble, que tenen com objectiu conscienciar de les possibilitats que tenim al nostre abast per millorar el municipi entre tots.Vam començar amb Promoció econòmica, de la mà de Manuel de Gracia, doctorat en psicologia i professor de la Universitat de Girona.


En Manuel ens va parlar de com la psicologia afecta el comportament dels consumidors i de la importància del màrqueting per fer un bon pla de negocis.


SOM és conscient de l’estancament polític que es viu en aquest moment. Les forces polítiques que estan a govern no tenen a la seva agenda cap plantejament per un desenvolupament econòmic ni social i els nostres empresaris es veuen obligats a replantejar-s’ho tot, mentre que els nostres joves no troben altre sortida que marxar a treballar i viure a fora.


Creiem que davant d’aquesta apàtica situació és el nostre deure recuperar el paper que el nostre municipi sempre ha ostentat: Líder en Comerç i Turisme.


El nostre poble ha d’ocupar el lloc que li pertoca, és per això que una de les nostres propostes elctorals serà la de diversificar l’economia de Platja d’Aro promocionant l’arribada d’Start-ups.


Les Start-Ups son petites empreses tecnològiques formades per 4/5 treballadors altament qualificats i, generalment, amb un bon poder adquisitiu que oferiran feina qualificada als nostres joves.


Moltes no vénen per simple desconeixença del municipi. No saben que disposem de locals amb fibra òptica, 3 escoles, zona esportiva, una gran quantitat de supermercats oberts, etc.


Tenim un poble amb encant que a l’hivern està massa tranquil. L’arribada d’empreses com aquestes desestacionalitzarien els serveis i necessitarien de molt poca inversió pública. Només hem de fer arribar la nostra oferta a la demanda que existeix avui en dia.

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Preguntes Ple 21/04/2021

Bona tarda a tothom, avui portem un parell de precs i preguntes, que ens han fet arribar la ciutadania, que serien els següents, 1- El primer prec fa referència a una associació empordanesa, que s'ano