top of page
  • SOM C·P·S

Conferència Carlos Casabona sobre Salut Pública


El passat 8 de Març vàrem gaudir de la conferència del Doctor Carlos Casabona, pediatra de Castell d’Aro des de fa molts anys, nutricionista i autor del llibre: ‘Tú eliges lo que comes’.

En Carlos ens va parlar de la importància de la nostra alimentació i de com tenir cura d’aquesta per ajudar a la sostenibilitat del nostre planeta.

Des de SOM volem impulsar un model econòmic que afavoreixi un creixement sostingut i dissenyar accions que contribueixin a la cohesió social i a la responsabilitat mediambiental.

Per aconseguir-ho és molt important dinamitzar i promoure l’ús d’energies renovables i millorar la sostenibilitat del nostre municipi.

Dins de les nostres propostes electorals es troben la reprogramació dels aspersors introduint sensor automàtics que ens ajudin a l’estalvi de l’aigua o la utilització d’enllumenat més eficient i de baix consum, per tal d’obtenir una reducció en la contaminació lumínica.

5 views0 comments

Recent Posts

See All

Torna a pujar la taxa d'escombraries.

Primer no volem deixar d'explicar, que mai una taxa, és recaptatòria o sigui que el preu del servei sempre ha d'ésser igual o superior al recaptat a la taxa. També, trobem evident la millora del serve

Comments


bottom of page