top of page
  • Writer's pictureSOM CPS

ACCÉS RESTRINGIT A LA CONCA - targeta residents

Des de SOM Castell-Platja d'Aro i S'Agaró al darrer plenari vàrem posar sobre la taula el control de l'accés a la zona restringida de la Gavina a S'Agaró.





Actualment, tots els residents i treballadors del municipi amb la targeta municipal poden tenir accés a la zona restringida de la Gavina.

Amb la pandèmia i les restriccions d'aforament que s'han pres en el municipi, els diumenges hi ha un accés restringit a 100 vehicles.


Des de SOM demanem que els residents puguin seguir accedint a aquesta zona, però els treballadors del municipi, no haurien de tenir accés, ja que la Gavina no seria la seva zona de treball. Només haurien de tenir accés a l'aparcament de la plaça d'Europa en el seu horari de treball.

Per la qual cosa hem demanat que es modifiquin i actualitzin les targetes dels treballadors així com s'actualitzi els vehicles que ja no paguen impostos al municipi.


També ens han fet arribar que alguns treballadors deixen la seva targeta a altres persones perquè puguin aparcar per anar a Sa Conca. Creiem que si es detecta aquest mal ús, s'hauria de deixar sense efecte la seva targeta.


A més a més, pensem que cap resident s'hauria de quedar sense poder accedir a Sa Conca, sobretot ara que hi ha restriccions d'accés.

107 views0 comments

Recent Posts

See All

Torna a pujar la taxa d'escombraries.

Primer no volem deixar d'explicar, que mai una taxa, és recaptatòria o sigui que el preu del servei sempre ha d'ésser igual o superior al recaptat a la taxa. També, trobem evident la millora del serve

bottom of page